• NL
  • FB
  • LI
  • TW
  • GP

MAGIC WEDDING
Een speciale start van het feest:

De bruid is op zoek naar haar bruidegom voor de openingsdans maar kan hem nergens vinden. Dan hoort Louis, die als goochelaar rondloopt, dit en hij zorgt door middel van een korte inleidingshow ervoor dat alle ogen gericht zijn op de centrale plek. Daar staat een kast die toch duidelijk leeg is. Eénmaal ronddraaien, de deuren worden geopend en daar staat de gezochte bruidegom.
Het feest kan beginnen met de openingsdans en de sfeer zit er meteen al goed in!

 


Of nog spannender, een spectaculair einde van het feest:
De bruid en bruidegom geven tegen het einde van de avond aan dat zij als toppunt van hun liefde willen laten zien dat zij van plaats kunnen wisselen, “live” waar iedereen bij staat. Hiervoor wordt de hulp ingeroepen van Louis de goochelaar die al de hele avond rondloopt en de gasten aan het vermaken is. Hij wil dit eigenlijk ook wel eens zien en laat beiden plaats nemen in twee grote kasten. De deuren gaan dicht en… plotseling bevindt het bruidspaar op een heel andere plaats, namelijk in het bubbelbad van de bruidssuite! Ze nemen op deze manier afscheid en wensen iedereen nog een fijne avond verder en natuurlijk een veilige thuisreis.

Centrale Wedding Show
Deze show duurt ca. 25 minuten en is speciaal voor bruiloften bedoeld, dus een familieshow voor kinderen en volwassenen. Louis laat eerst zien hoe hij zelf begonnen is met goochelen, en laat daarna het bruidspaar het middelpunt zijn met een heel romantische act. Op speciaal verzoek laat hij bruidsmeisjes of -jonkertjes zichzelf overtreffen met hun toverkunsten. Daarna mogen 3 toeschouwers assisteren en maken zij kans op een behoorlijke geldprijs. Helaas voor hen blijkt Louis aan het einde toch de gelukkige winnaar te zijn.

Deze act wordt meestal in combinatie met Close Up Magic geboekt.
Natuurlijk kan Louis ook een speciale act brengen voor een vrijgezellenfeest, voor zowel de mannen als de vrouwen.


Er is in on
derling overleg nog meer mogelijk op magisch gebied: de ringen die wel heel magisch blijken te zijn, een cadeau dat tevoorschijn wordt getoverd, champagne die uit het niets tevoorschijn komt voor de toast (met eventueel een complete champagnetoren die langzaam en met vuurwerk tevoorschijn komt), geschenkjes of give aways die verschijnen of veranderen.

Laat Louis gerust eens meedenken over een verrassende act, waarbij bijna alles mogelijk is.